Υπηρεσίες

karavasilis

Παράδοση

Η εταιρεία “ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΕΛΕΚΤΡΙΚ” είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας όλων των Ηλεκτρικών Οικιακών Συσκευών
karavasilis

Σύνδεση

Η σταθερή παρουσία μας στον κλάδο από το 1967 είναι αποτέλεσμα της πολυετούς εμπειρίας μας που μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας παρέχοντας
karavasilis

Επίδειξη

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών για επίδειξη και λειτουργία ενώ το εξειδικευμένο

Συχνές ερωτήσεις

Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εσάς ,σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία «Ν. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ» μέσα σε (10) δέκα ημέρες από την ημέρα που θα παραλάβετε το προϊόν καλώντας στο 210-4918460 .

Όλα τα ηλεκτρικά προϊόντα που αγοράζετε από το κατάστημα μας, καλύπτονται από 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας βάσει ευρωπαϊκής οδηγίας την οποία παρέχει και είναι υπεύθυνη η εκάστοτε επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία. Ορισμένα προϊόντα όμως κυρίως Κλιματισμού – Θέρμανσης καλύπτονται με (5) πέντε χρόνια εγγύηση. Η εγγύηση ενός προϊόντος σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει βλάβες που προκλήθηκαν από εσφαλμένη χρήση, λάθος σύνδεση, διαφορετική τάση ρεύματος, βραχυκύκλωμα, πυρκαγιά, υγρασία, ακραία καιρικά φαινόμενα (πλημμύρα ,κεραυνό, κλπ). Σε περίπτωση βλάβης κάποιου προϊόντος που οφείλεται σε ελάττωμα της συσκευής και καλύπτεται από την εγγύηση επιβαρύνεστε τα έξοδα μεταφοράς προς και από την έδρα μας.

Αναλυτικότερα,

Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από εγγύηση του εκάστοτε κατασκευαστή όπως αυτός ορίζει μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας του. Η 2ετης/1ετης εγγύηση ισχύει για τη συσκευή αλλά διαφέρει για τα παρελκόμενα της συσκευασίας όπως μπαταρία, ακουστικά, φορτιστής, καλώδιο usb, κλπ. Η εγγύηση του κατασκευαστή δεν καλύπτει βλάβες οι οποίες προέρχονται από κακή χρήση, πτώση, υγρασία, παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένα service και επομένως το προϊόν τίθεται αυτόματα “εκτός εγγύησης”. Το ίδιο ισχύει και για περιπτώσεις απώλειας συνθηματικών που προορίζονται για την αντικλεπτική προστασία της συσκευής, καθώς δεν υπάρχει τρόπος ανάκτησης ή ξεκλειδώματος της συσκευής. Τέτοιες είναι οι υπηρεσίες της Apple: Εύρεση Iphone/ipad που ενεργοποιείται μέσω icloud, για συσκευές android με έκδοση πάνω από 5.1.1 μέσω google account, για συσκευές samsung μέσω του λογαριασμού Samsung account κ.ο.κ. Σκοπός των υπηρεσιών αυτών είναι η προστασία της συσκευής από κλοπή και έχουν τρόπο ανάκτησης των κωδικών μόνο οι ίδιες μέσω των παρόχων τους. Σε περίπτωση μη κάλυψης της συσκευής εντός εγγύησης λόγω κακής χρήσης όπως προαναφέρεται, δίνεται προσφορά κόστους επισκευής της βλάβης. Σε περίπτωση μη αποδοχής του κόστους αυτού από τον πελάτη, υπάρχει ελάχιστη χρέωση 15€ + ΦΠΑ για τον τεχνικό έλεγχο που διενεργήθηκε, ενώ επιβαρύνεται και όποια μεταφορικά (από και προς) αναλογούν σε περίπτωση αποστολής. (Το κόστος αυτό αφορά αποκλειστικά την αντιπροσωπεία – εξουσιοδοτημένο service και την courier – OXI τις υπηρεσίες της e-karavasilis .)

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Εγγύηση ισχύει με την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς συνοδευτικά με το παρόν έγγραφο υπογεγραμμένο και συμπληρωμένο στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας. Για να ελεγχθεί ένα προϊόν ώστε να γίνει χρήση της εγγύησης του, πρέπει να παραδοθεί σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο service της εκάστοτε αντιπροσωπείας. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω του καταστήματος μας στo , ή (για πιο άμεσα) απευθείας στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο service.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της εγγύησης, υπεύθυνος για την επιδιόρθωση και αποκατάσταση του προβλήματος είναι ο εκάστοτε αντιπρόσωπος. Για την εξέλιξη της διαδικασίας αυτής ο απαιτούμενος χρόνος ποικίλλει, ανάλογα με τη φύση του προβλήματος. Το κατάστημα είναι υπεύθυνο για τη διεκπεραίωση της διαδικασίας (δηλαδή να παραλάβει το προϊόν και να το επιστρέψει επισκευασμένο στον καταναλωτή). Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής ή αντικατάστασης.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Μόνο αν το προϊόν είναι εντός των προϋποθέσεων D.O.A μπορεί να γίνει αντικατάσταση του προϊόντος με ένα ίδιο ή ίδιων δυνατοτήτων. Η Υπηρεσία D.O.A. (Dead On Arrival) σας παρέχεται αν το προϊόν είναι ελλατωματικό κατά την παραλαβή του. Για να ισχύσει η υπηρεσία αυτή, θα πρέπει εντός 7 ημερολογιακών ημερών να ενημερώσετε σχετικά και να επιστραφεί το προϊόν στο κατάστημα μας ώστε να ελεγχθεί από εξουσιοδοτημένο service για τη φύση του ελαττώματος. Αν αποδειχθεί από το επίσημο service της εκαστοτε αντιπροσωπείας, ότι το προϊόν έχει κατασκευαστικό ελάττωμα, γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος με ίδιο ή ίδιων προδιαγραφών - δυνατοτήτων. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απόθεμα για αντικατάσταση μπορεί να γίνει και επιστροφή χρημάτων. Αντικατάσταση ΔΕΝ γίνεται σε περίπτωση αναβάθμισης λογισμικού, αντικατάστασης αποσπώμενων μερών της συσκευής (καλύμματα, καπάκια, κλπ) καθως και των παρελκόμενων της συσκευασίας (ακουστικά, φορτιστής, κλπ). Ο χρόνος αναμονής για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ποικίλλει για λόγους που σχετίζονται με αργίες, καθυστέρηση της αντιπροσωπείας λόγω ελλείψεων ανταλλακτικών ή μεγάλου φόρτου εργασίας κλπ. Η διαδικασία αυτή προωθείται το συντομότερο από το κατάστημα, καθώς επιθυμούμε άμεση επίλυση- εξυπηρέτηση. Διαφορετικά το κατάστημα μέσω του επίσημου service της αντιπροσωπείας επιδιορθώνει τυχόν βλάβες και επιστρέφει το προϊόν στον καταναλωτή

ΛΟΙΠΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Αρκετή προσοχή χρειάζεται να δοθεί και στις συσκευές που έχουν πιστοποίηση IP για αντοχή σε νερό – σκόνη. Βασει των παγκόσμιων οδηγιών, η αντοχή μιας συσκευής στη σκόνη θα είναι μεγάλη αλλά στην περίπτωση επαφής με το νερό υπάρχουν σημαντικές διευκρινήσεις, καθώς η συσκευή ΔΕΝ είναι πλήρως αδιάβροχη. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως η συσκευή θα αντέξει σταγόνες νερού, μια μικρή βύθιση σε γλυκό νερό (όχι μεγαλύτερη του 1 μέτρου και όχι για χρόνο άνω των 30 λεπτών), εφόσον είναι ερμητικά κλεισμένα τα καπάκια της συσκευής. Επομένως, η συσκευή είναι απλά ανθεκτική στο νερό, ενώ αξίζει να επισημανθεί πως σε περίπτωση υγρασίας ή ζημιάς από νερό δεν υπάρχει κάλυψη από την εγγύηση του κατασκευαστή.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Αγορά Online

Αγορά & Παραλαβή

Τηλεφωνική Παραγγελία

ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

από 2 έως 18 δόσεις

100%
ελληνική εταιρείααπό το 1967

Ταχύτατη παράδοση

Τα μεταφορικά ξεκινούν από 5 ευρώ σε Νομό Αττικής **

Newsletter

Copyright 2020

Design by ClickMedia