ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Τρόποι Αποστολής

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη μέρα έφοσον είναι άμεσα διαθέσιμα.


Express Παράδοση: Εντός Αττικής, αποστέλλουμε με δικό μας μεταφορέα, τις παραγγελίες σας, άμεσα και με ασφάλεια. Για παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως τις 15:00, η αποστολή γίνεται εντός της ημέρας, με χρέωση έως 15€. Εφόσον πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, με τον συγκεκριμένο τρόπο, ένας εκπρόσωπος μας, θα σας καλέσει σχετικά με τις λεπτομέρειες της αποστολής σας.


Τα μεταφορικά στο Νομό Αττικής για προιόντα έως 7kg είναι 2.99 ευρώ με ACS COURIER.Με την αποστολή λαμβάνετε ηλεκτρονικό μήνυμα με τον αριθμό αποστολής, προκειμένου να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας από την ιστοσελίδα της ACS Courier.


Τα μεταφορικά στο Νομό Αττικής για προιόντα από 7kg και άνω είναι 15 ευρώ με δικά μας οχήματα.Όλα τα προιόντα παραδίδονται στο ισόγειο εκτός και αν υπάρχει ασανσέρ όπου σε συνεννόηση με τον αγοραστή και αν χωράνε φυσικά ανεβαίνουν στον όροφο που επιθυμεί .!!


Τα μεταφορικά εκτός Αττικής για προιόντα έως 7kg είναι 2.99 ευρώ με ACS COURIER.Με την αποστολή λαμβάνετε ηλεκτρονικό μήνυμα με τον αριθμό αποστολής, προκειμένου να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας από την ιστοσελίδα της ACS Courier.


Τα μεταφορικά εκτός Αττικής για προιόντα από 7kg και άνω είναι 25 ευρώ με μεταφορική εταιρεία. Η παράδοση γίνεται στην έδρα της μεταφορικής!


Τα μεταφορικά για Κύπρο για προιόντα έως 7kg είναι 20 ευρώ με ACS COURIER.Με την αποστολή λαμβάνετε ηλεκτρονικό μήνυμα με τον αριθμό αποστολής, προκειμένου να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας από την ιστοσελίδα της ACS Courier.


Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως και Παρασκευή 9:00-17:00 .


Μπορείτε επίσης να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα μας χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί βλέποντας στην αναφορά εξέλιξης παραγγελίας ότι βρίσκεται στο στάδιο 'Τιμολόγηση Παραγγελίας' και έχοντας επιλέξει κατά την υποβολή της παραγγελίας τρόπο αποστολής 'Παραλαβή από το κατάστημα'.


Η Αντικαταβολή έχει σταθερό κόστος 1.99 ευρώ.Με την αποστολή λαμβάνετε ηλεκτρονικό μήνυμα με τον αριθμό αποστολής προκειμένου να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας από την ιστοσελίδα της ACS Courier.


Στη χρέωση για την αποστολή με πρακτορείο μεταφορών δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό ή χρέωση της κάρτας μέσα από το σύστημα ! Το ίδιο ισχύει και για αποστολές στην Κύπρο.